De door Datatrieve Software uitgebrachte “WebRel” applicatie zorgt ervoor dat Multivers gebruikers altijd en overal gebruik kunnen maken van de belangrijkste gegevens in  Multivers. Denk hierbij aan relaties, orders, offertes, facturen, personen, acties en notities. U bepaalt zelf wie er toegang hebben tot de applicatie en of deze gebruiker gegevens mag toevoegen/veranderen of alleen lezen.

Deze applicatie kan gebruikt worden door Iphone, Adroid, Windows phone en standaard browsers op PC’s. U hoeft dus niet apart te investeren in separate applicaties voor verschillende devices. Ook tablets worden ondersteund en mogen van elk type besturings-systeem zijn voorzien, mits ze gebruik maken van de toonaangevende browsers op de markt.

Door de koppeling met onze webserver bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare verbinding met Multivers via het Internet.

“WebRel” gaat geleverd worden als abonnement. U kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen en zodoende op een eenvoudige manier gebruik maken van de software en tussentijds overschakelen indien dat nodig mocht zijn (meerdere gebruikers, andere opties).

Door gebruik te maken van de laatste technieken op het gebied van web-applicaties kunt u onze webapplicaties eenvoudig inzetten op alle platvormen waarop een browser is geinstalleerd. Zo kunt u gebruik maken van Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, etc.

Onze webserver is door onszelf ontwikkeld en maakt gebruik van Html5, Jquery en Css3, Web 2.0/Ajax/DHTML en kan indien gewenst voorzien worden van SSL support voor beveiligde verbindingen met behulp van een certificaat.

Wij hebben al jarenlang ervaring met deze technieken aangezien wij meerdere producten bieden die van dezelfde technologie gebruik maken. Zie hiervoor onze overige sites op Datatrieve Sofware b.v.

Schematisch gezien ziet het er zo uit:

U kunt de software heel eenvoudig installeren m.b.v. ons installatieprogramma. In slechts een aantal stappen heeft u de software geinstalleerd. Naast onze programmatuur heeft u geen andere software nodig. Denk hierbij aan webservers als IIS, Apache, etc. Zie hiervoor ook onze pagina “Installatie“.